Feestelijk moment voor de kopers van Levels

20 november 2021

De bouw van het nieuwbouwproject Levels in Utrecht is al een poos terug gestart. Door de coronamaatregelen kon dit eerder nog niet gevierd worden. Maar onlangs was het dan toch eindelijk tijd voor een klein feestje.

Het feestelijke moment vond plaats, voordat de nieuwe covid-maatregelen werden ingesteld. In restaurant Buiten bij de Sluis, dat op een steenworp afstand van Levels ligt, kwamen kopers bijeen. Zij konden, onder het genot van een hapje en een drankje, alvast kennis te maken met de toekomstige buurtgenoten en om dit nieuwe restaurant te ontdekken.
 
Het nieuwbouwproject Levels komt in het nieuwe centrum van Leidsche Rijn, met het grote winkelcentrum en het Máximapark om de hoek. Het is een uniek plan met herenhuizen en appartementen in verschillende hoogwaardige architectuurstijlen, een schitterende binnentuin en een gezond leefklimaat waar duurzaamheid voorop staat.
 
Wil jij hier ook wonen?
Op dit moment is er nog één bouwnummer te koop: nummer 66. Heb jij interesse? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Levels?

Bekijk ook het project Levels

In verkoop
custom media
Meer informatie

Levels

Utrecht

235m woonoppervlakte
€ 1.220.000