Extra ruim wonen in Vogelhof, Utrecht

13 september 2020

Extra riant wonen in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, met de beschikking over zowel een fijne tuin als een ruim dakterras? Het kan in de woningen van het type ‘Zwaan’ in het nieuwbouwproject Vogelhof. We lichten dit woningtype wat verder voor je uit.

De hoekwoningen van het type Zwaan hebben een woonoppervlakte variërend van circa 180 tot 191 m², verdeeld over vier woonlagen. Ze zijn voorzien van een ruime woonkamer en keuken, een mooie badkamer en maar liefst 6 slaapkamers. Een ideale woning voor grote gezinnen! Daarnaast beschikken de woningen over een fijn tuin (21 tot 55 m²) gelegen op het oosten, zuiden of westen én een ruim dakterras van circa 20 m². De hoekwoningen van het type Zwaan zijn beschikbaar vanaf € 715.000,- v.o.n. (inclusief parkeerplaats).

Is zo'n ruime woning van het type Zwaan wat voor jou? Neem dan voor meer informatie en de beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar. Zij kunnen je ook vertellen wat het nieuwbouwproject Vogelhof jou naast deze woningen nog meer te bieden heeft.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Vogelhof?

Bekijk ook het project Vogelhof

In verkoop
custom media
Meer informatie

Vogelhof

Utrecht

€ 608.000 tot € 849.000