Eerste woningen verkocht | Sluiseiland, Vianen

25 maart 2020

Eind januari ging de verkoop van start van de eerste 32 woningen van Sluiseiland in Vianen. Inmiddels zijn de eerste woningen verkocht. Wil jij ook graag wonen op deze unieke plek? Pak dan nu deze kans! Er zijn nog woningen beschikbaar.

De woningen op Sluiseiland worden in vier fases ontwikkeld. In de eerste fase worden de woningen van Kop Zuid gerealiseerd; 26 riante herenhuizen en 6 ruime appartementen. Elke woning van Kop Zuid is uniek. Er is diversiteit in de grootte, maar vooral ook in het uiterlijk van de woningen. Toch sluiten alle woningen perfect op elkaar aan. En ze worden zo gepositioneerd dat je de kwaliteit van de omgeving maximaal ervaart. Volop zon en een prachtig uitzicht op het water, groen en de bestaande bomenstructuur.

Naast de ligging is ook de architectuur van de woningen op Sluiseiland bijzonder te noemen. De opvallende glazen kamers halen de omgeving als het ware naar binnen. Het geeft de woningen bovendien een volledig eigen identiteit, die tegelijkertijd goed past bij het DNA van Vianen. Verder worden de woningen bijzonder duurzaam en ze krijgen een passende afwerking waarbij aan elk detail is gedacht.

Is wonen op Sluiseiland wat voor jou? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor het actuele woningaanbod binnen dit project.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland?

Bekijk ook het project Sluiseiland

In verkoop
Meer informatie

Sluiseiland

Vianen


€ 315.500 tot € 474.500
95 m2 - 137 m2 woonoppervlakte
15 woningen beschikbaar