Eerste woningen verkocht | Keizerhof, De Meern

04 februari 2019

De verkoop van de zeven woningen van het nieuwbouwproject Keizerhof in De Meern verloopt voorspoedig. De eerste woningen zijn definitief verkocht. Wij wensen de toekomstige bewoners alvast veel woonplezier in hun nieuwe huis.

Verscholen aan de Zandweg, in het dorpscentrum van De Meern en met het Máximapark als achtertuin, komt het nieuwbouwproject Keizerhof. Hier zal een loods plaats maken voor zeven mooie, stijlvolle huizen in een groene omgeving. Op termijn wordt het plangebied vanaf de Zandweg alleen toegankelijk voor fiets- en wandel verkeer. Dit creëert een uniek en rustig hofje. Keizerhof bevindt zich op enkele meters van de Leidsche Rijn. Hier stap je naast de deur op en vaar je door het Groene Hart met riet omzoomde slootjes, tussen de weilanden en karakteristieke boerderijen.

De Meern is uniek gelegen als verbindingsstuk tussen Utrecht en het Groene Hart van Nederland. Heerlijk wonen met supermarkten, winkels, scholen en horeca binnen handbereik. Kortom, alles wat je nodig hebt.