Eerste kopers Sluiseiland Noord zetten definitief de stap naar koop

30 september 2021

Het Sluiseiland Noord heeft er straks nieuwe bewoners bij, want de eerste appartementen zijn getekend en verkocht! Op het Sluiseiland voelt elk vrij moment als een vakantie en het uitzicht is vanuit iedere hoek fenomenaal.

Centraal in Vianen, tussen het Merwedekanaal en het historische stadshart, vind je Sluiseiland Noord. Een uniek eiland waar rust, ruimte, water en groen in overvloede aanwezig zijn. Het Sluiseiland is een plek waar het oude en nieuwe bij elkaar komt. Door de karakteristieke bruggetjes en een terrasvormige route ontstaan prachtige paden die de connectie zijn tussen de oude en nieuwe stad. Het noordelijke deel van het Sluiseiland is tevens het rustigste deel van het eiland. Heerlijk om in alle rust te wonen, maar toch in de buurt van het stadscentrum waar aan gezelligheid geen gebreke is.

De woningen
De appartementen aan de noordzijde variëren van een driekamerappartement van 87m² tot grote luxueuze appartementen van 126m² tot 162m². Het sanitair is bij de prijs inbegrepen en desgewenst naar eigen wens in te vullen. De appartementen zijn allen drie- of vier kamer appartementen en er zijn meerdere opties mogelijk wat betreft de indeling. Ook is er een optie tot Solarlux schuifpui, die de groene omgeving nog meer in de woonkamer doet toetreden. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de projectpagina!

Wij willen de toekomstige eilandbewoners feliciteren met hun woning en wensen hun alvast heel veel woonplezier toe!

Interesse?
Wil jij ook elke dag een vakantiegevoel? Of heb je nog een brandende vraag? Aarzel niet en neem contact op met de makelaar en deze helpt je graag verder!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

13 woningen beschikbaar
72m - 167m woonoppervlakte
€ 385.000 tot € 880.000