Eerste koop-/aannemingsovereenkomsten Rijnvliet fase 9 getekend

27 november 2020

De belangstelling voor fase 9 van het nieuwbouwproject Rijnvliet is groot. Afgelopen week zijn de eerste koop-/aannemingsovereenkomsten getekend. Wij wensen de toekomstige bewoners van dit project in Utrecht alvast veel woonplezier in hun nieuwe huis.

Rijnvliet is een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. In totaal komen er zo’n 1.100 woningen, welke in verschillende deelfases in verkoop komen. De variatie in woningtypes is groot. Daarmee biedt deze nieuwe woonwijk voor ieder wat wils. De omgeving van het project is groen en waterrijk, met een heus voedselbos en de Strijkviertelplas om de hoek. Ook vind je er een grote verscheidenheid aan voorziening, zoals een basisschool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, tennisbanen, een rugbyclub en een manage.

Spreekt wonen in Rijnvliet jou aan, maar heb je de verkoop van eerdere fases gemist? Houd dan komende maanden deze website in de gaten. De verwachting is dat fase 10 van Rijnvliet in het tweede kwartaal van 2021 in verkoop komt. Benieuwd naar andere nieuwbouwprojecten in Utrecht? Bekijk dan het actuele woningaanbod.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet fase 9?

Bekijk ook het project Rijnvliet fase 9

In verkoop
Meer informatie

Rijnvliet fase 9

Utrecht


€ 429.000 tot € 687.000
131 m2 - 178 m2 woonoppervlakte

Bekijk ook het project Rijnvliet fase 9 »