Eerste huurappartementen De Kroon opgeleverd

04 februari 2021

Begin deze week zijn de eerste huurappartementen van het nieuwbouwproject De Kroon opgeleverd. Heb jij ook interesse in één van deze modern afgewerkte stadsappartementen in Utrecht, waar je al op korte termijn kunt wonen? Schrijf je dan nu in!

De Kroon ligt aan de Beneluxlaan in de wijk Transwijk, op fietsafstand van het bruisende centrum van Utrecht. In het gebouw dat grootschalig wordt gerenoveerd, komen in totaal 100 duurzame stadsappartementen. Je hebt de keuze uit mooie 2- en 3-kamerappartementen met woonoppervlaktes variërend van circa 70 tot 75 m². Ze zijn voorzien van een nieuwe keuken en badkamer. Daarnaast heb je de beschikking over een eigen fietsenberging. Jouw auto kun je kwijt op het - aan het complex grenzende - parkeerterrein waar je vrij kunt parkeren. Is deze vol? Dan is er in de omgeving ook voldoende parkeergelegenheid.

Heb jij interesse in een huurappartement in De Kroon (huurprijs vanaf 1.105,- per maand)? Check dan op de projectwebsite welke appartementen nog beschikbaar zijn en schrijf je in voor jouw favoriete woning. Neem bij vragen contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Kroon?

Bekijk ook het project De Kroon

In verhuur
Meer informatie

De Kroon

Utrecht


€ 1.105 tot € 1.155
70 m2 - 75 m2 woonoppervlakte
100 woningen beschikbaar