Eengezinswoningen HomeTown Utrecht bijna uitverkocht

06 juni 2019

Aan het Amsterdam Rijnkanaal, op nog geen 14 minuten fietsen van de Utrechtse binnenstad, komt het project HomeTown. Wil jij nog kans maken op één van de eengezinswoningen van dit project? Wees er dan snel bij! Er zijn er nog maar enkele beschikbaar. 

De nog beschikbare woningen zijn bouwnummer 1, 3 en 4. Bouwnummer 1 is van het woningtype Ellington. Deze ruime woning heeft een woonoppervlakte van 161 m² en beschikt over 6 kamers. Bouwnummers 3 en 4 zijn van het woningtype Fitzgerald. Ook deze woningen beschikken over 6 kamers en hebben een totale woonoppervlakte van maar liefst 170 m². De woningen zijn voorzien van een fijne tuin. Door de gasloze en duurzame uitvoering ben je hier al helemaal voorbereid op de toekomst.  

Wil je een optie op één van de beschikbare bouwnummers? Mail dan zo spoedig mogelijk je inschrijfformulier naar de verkopend makelaar. Dit formulier kun je terugvinden op de projectwebsite. Voor de beschikbare bouwnummers worden inschrijfformulieren op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. 

Bekijk ook het project HomeTown

Volledig verkocht
Meer informatie

HomeTown

Utrecht


Prijsindicatie vanaf € 393.900
118 m2 - 189 m2 woonoppervlakte