Edisonkwartier: Moderne herenhuizen aan het water

09 december 2020

In het gebied Rijnhuizen in Nieuwegein wordt het nieuwbouwproject Edisonkwartier gerealiseerd. Er komen stijlvolle en moderne herenhuizen aan of vlak bij het water. De ruime opzet en groene omgeving van het project maken dit een fijne buurt om te wonen.

Het nieuwbouwproject heeft een kleinschalige opzet met in totaal 47 exclusieve herenhuizen. De groene parkachtige omgeving, met veel water in de buurt zullen jou een optimaal gevoel van vrijheid geven. De herenhuizen zijn beschikbaar in verschillende varianten:

Tussenwoningen - Aan het water (koopsom vanaf € 483.382,- v.o.n.)
Deze tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van 135 m². Via de grote raampartijen in de woonkamer kijk je uit over het water. Zo voelt de toch al royale woning nog ruimer en nog luxer. Nog meer natuurbeleving? Op de 2e verdieping is een extra dakterras op het westen. Dankzij de lommerrijke pergola beschik je hier in de zomer over een extra tuinkamer.

Hoekwoningen - Aan het water (koopsom vanaf € 533.800,- v.o.n.)
De hoekwoningen aan het water hebben - in afwijking van de tussenwoningen - geen balkon maar juist meer woonoppervlakte, namelijk 144 m². Dat betekent meer ruimte om te slapen, recreëren of werken op de 2e verdieping. Maar ook meer privacy. Bovendien heeft het licht aan bijna alle kanten vrij spel.

Tussenwoningen - Aan de kop (koopsom € 453.076,- v.o.n.)
Vanuit de open keuken in deze royale tussenwoningen (138 m²) kijk je via de lommerrijke pergola vrij uit over het water. Daarnaast heb je vanuit de lichte woonkamer zicht op de zonnige tuin aan de achterzijde van de woning. Extra bijzonder: bij deze huizen zijn de raampartijen, ook aan de voorzijde, opvallend royaal.

Hoekwoning - Aan de kop (koopsom vanaf € 493.571,- v.o.n.)
De percelen van deze hoekwoningen zijn net iets royaler dan bij de tussenwoningen. Ook deze woningen zijn gelegen aan het water en bieden je nog meer privacy en een nóg ruimtelijker beleving dankzij de extra lichtinval.

Tussenwoningen - Aan de Edisonbaan (koopsom € 443.121,- v.o.n.)
Deze ruime woningen met een woonoppervlakte van 135 m² hebben maar liefst vijf (slaap)kamers op de 1e en 2e verdieping. De entree bevindt zich aan de straatzijde. Daarnaast loop je vanuit de lichte woonkamer zo de op het westen gerichte achtertuin in. Een pergola zorgt voor extra schaduw in de zomer terwijl aluminium luifels de felste zon tegenhouden.

Hoekwoningen - Aan de Edisonbaan (koopsom vanaf € 452.590,- v.o.n.)
In deze woningen voel je je nog sneller thuis. Dankzij de ligging op de hoek bieden deze herenhuizen net iets meer buitenruimte en uiteraard meer privacy. De ramen aan de zijkant zorgen voor een bijzondere lichtinval. En voor wie van lange zomeravonden houdt… de tuin ligt op het westen.

Spreekt wonen in het Edisonkwartier jou aan? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid en/of een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Edisonkwartier?

Bekijk ook het project Edisonkwartier

In verkoop
Meer informatie

Edisonkwartier

Nieuwegein


€ 443.121 tot € 554.178
135 m2 - 145 m2 woonoppervlakte
25 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Edisonkwartier »