Duurzame stadswoningen beschikbaar | Greenville, Utrecht

05 februari 2019

In het nieuwbouwproject Greenville in Leidsche Rijn Centrum vind je 123 appartementen en stadswoningen. Centraal staan het duurzame en energiezuinige karakter, de state of the art architectuur, het groen en de zonnige ligging. We lichten de stadswoningen uit. 

De woonoppervlaktes van de stadswoningen in Greenville variëren van circa 85 m² tot circa 175 m². De woningen kennen veel variatie in zowel de uitstraling als in indeling en worden afgewerkt met luxe sanitair en tegelwerk. Ook beschikt elke woning over een ruime eigen buitenruimte. Daarnaast heeft iedere stadswoning één parkeerplek in de parkeergarage tot de beschikking. Kopers hebben hierbij de mogelijkheid een eigen oplaadpunt voor een elektrische auto bij de parkeerplek te laten realiseren.

De stadswoningen in Greenville zijn zeer duurzaam en energiezuinig. Door verschillende oplossingen, zoals zonnepanelen die zowel op het dak als in de gevel worden verwerkt en een goede isolatie, wordt er veel energie bespaard. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar brengt uiteraard ook lagere energiekosten met zich mee! De stadswoningen zijn per direct beschikbaar vanaf € 368.000,- v.o.n.

Heb jij interesse of wil je meer weten over deze duurzame stadswoningen? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars of schrijf je in via de projectwebsite.