Duurzame parklofts | De Parkwachter, Utrecht

10 mei 2019

In het prachtige Leidsche Rijn Centrum verrijst De Parkwachter. Een leuk kleinschalig gebouw met 43 luxe koopappartementen. Er zijn nog enkele duurzame parklofts beschikbaar op de begane grond, namelijk Parkloft type A t/m D. We lichten deze voor je uit.

De woonoppervlaktes van de 4-kamerappartementen variëren van 178 m² tot 182 m². Het plafond bij deze woningen is bijzonder hoog. De appartementen worden daardoor voorzien van een entresol (een extra woonlaag) met een mooie vide. Op de entresol kun je bijvoorbeeld genieten van een extra slaapkamer. De appartementen hebben ieder een privé entree aan de voorzijde, gelegen aan de Madridstraat. Aan de achterzijde heb je, dankzij de zeer brede gevel, een prachtig uitzicht over Park Leeuwensteyn.

In De Parkwachter is duurzaamheid een belangrijk aspect. De Parkwachter heeft een EPC van maar liefst -0,2. Dat betekent dat het gebouw energie oplevert. Dit dankzij warmte- en koude opslag in de grond, triple glas, zonnepanelen en nog veel meer.

Spreekt wonen in De Parkwachter jou aan? Neem dan nu contact op met de verkopend makelaar.

Ben je nieuwsgierig naar de locatie en de ligging van De Parkwachter? Bekijk dan hier een leuke video over dit nieuwbouwproject.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Parkwachter?

Bekijk ook het project De Parkwachter

In verkoop
Meer informatie

De Parkwachter

Utrecht


€ 679.000
194 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar