Duurzaam wonen in een nieuwbouwwoning

05 november 2019

Wil je weten hoe het is om te wonen in een duurzame nieuwbouwwoning? Bezoek dan op 9 november een aantal woningen tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route. 

Op deze dag stellen huiseigenaren in heel Nederland hun huis open om te laten zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Met een grote variatie in woningen (van monumentale panden tot nieuwbouwhuizen) en soorten maatregelen is deze dag interessant voor iedereen die duurzaam wil wonen. 

Tijdens het bezoek krijg je een rondleiding door het huis en delen de eigenaren hun aanpak, ervaringen en gemaakte keuzes. Daarnaast is er uiteraard ruimte om vragen te stellen, bijvoorbeeld "Hoe bevalt gasloos wonen?” en "Hoeveel geluid maakt een warmtepomp?". Bij een aantal huizen is ook een deskundige zoals een installateur of architect aanwezig, die aanvullende informatie over specifieke onderwerpen zal geven.

Wil je hierbij zijn? Schrijf je dan in via de website van de Nationale Duurzame Huizen Route (inschrijving is verplicht!). Op de website kun je jouw persoonlijke voorkeuren aangeven voor de locatie, type woning en soort maatregel.