Duurzaam en uniek wonen | Levels, Utrecht

12 februari 2020

De woningen in Levels hebben een unieke architectuur en duurzaamheid staat hier voorop. Verder zijn alle voorzieningen van Utrecht binnen handbereik. Geïnteresseerd? In dit bijzondere plan zijn nog woningen beschikbaar.

Levels bestaat uit drie woonblokken met een divers aanbod van appartementen en herenhuizen. De woningen worden uitgevoerd in verschillende hoogwaardige architectuurstijlen. Levels ademt duurzaamheid. De energiebehoefte wordt volledig opgewekt via duurzame energiebronnen, het bouwmateriaal bestaat zoveel mogelijk uit recyclebare grondstoffen en je kunt er gebruik maken van elektrische deelauto’s. In de prachtige binnentuin van Levels kun je heerlijk ontspannen. Wil je een sfeerimpressie? Bekijk de nieuwe 3D tour van de binnentuin op de projectwebsite .

Zie jij jezelf wel wonen in Levels? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. De bouw start naar verwachting medio dit jaar. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar. Je kunt dan ook je (aanvullende) woonwensen bespreken.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Levels?

Bekijk ook het project Levels

In verkoop
Meer informatie

Levels

Utrecht


€ 389.000 tot € 1.200.000
76 m2 - 300 m2 woonoppervlakte
44 woningen beschikbaar