Doe inspiratie op bij de Beurs Eigen Huis!

25 februari 2020

Op zoek naar een (nieuwbouw)woning, net een woning gekocht of is je woning al opgeleverd? Maak je woonplannen concreet en laat je inspireren door de experts van Beurs Eigen Huis! De beurs vindt plaats van 6 t/m 8 maart in de Jaarbeurs (Utrecht). 

Op dit evenement komen ruim 250 woonspecialisten samen uit heel veel verschillende disciplines. Kom kennismaken met en laat je adviseren door (binnenhuis)architecten, financieel adviseurs, stylisten, lichtexperts en kleuradviseurs. Ook zijn er specialisten op het gebied van keukens, badkamers en duurzaam wonen. Verder is Vereniging Eigen Huis aanwezig op de Beurs. Je kunt deze experts vragen stellen als ‘hoe kan ik alles financieren?’ en ‘waar moet ik op letten bij de oplevering?'. 

Bij de Beurs Eigen Huis kun je zowel informatie inwinnen bij alle stands, als je laten inspireren door het uitgebreide sprekersprogramma. Zo zijn er presentaties over het laten bouwen van een huis en de voordelen van een warmtepomp. Ook aan de kleintjes is gedacht. Op het gratis Kinder Knutselplein kunnen kinderen 2 uur lang onder begeleiding knutselen. Je hoeft dus geen oppas te regelen en kunt zelf in alle rust de stands bezoeken die jij interessant vindt.