Dit is waarom zij kozen voor een woning in Vogelhof

18 november 2020

Deze kopers van een woning in Vogelhof kozen onder andere voor dit nieuwbouwproject om de ruimte, de omgeving en de perfecte ligging nabij Leidsche Rijn Centrum. Benieuwd naar de andere redenen? Bekijk het interview via de link in dit bericht. 

In Vogelhof woon je in het groen in het gezellige Leidsche Rijn. In totaal komen er 68 woningen in verschillende woningtypes. De woningen bieden je een zee van ruimte en een unieke kans om energieneutraal te wonen op een geweldige locatie. Het nieuwbouwproject wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning, tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht.

Wil jij, net als de kopers uit de video, ook wonen in Vogelhof? Kies dan voor één van de nog beschikbare herenhuizen in dit project. Er zijn nog woningen beschikbaar met een koopsom vanaf € 575.000,- v.o.n. In de koopsommen van de woningen is een parkeerplaats in de garage inbegrepen. Deze bevindt zich onder de enorme gezamenlijke binnentuin van maar liefst 1200 m² groot.

Bekijk hier het interview met de kopers.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Vogelhof?

Bekijk ook het project Vogelhof

In verkoop
Meer informatie

Vogelhof

Utrecht


€ 608.000 tot € 849.000
23 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Vogelhof »