Definitieve verkoop laatste fase Rijnvliet West start 15 april a.s.

14 april 2022

Aanstaande vrijdag is het zover! Vanaf 9.00 uur kun jij je definitief inschrijven voor de woningen van Rijnvliet West fase 11C. De inschrijving is geopend tot maandag 25 april a.s. 17.00 uur, dus zorg ervoor dat jouw definitieve inschrijving voor die tijd binnen is.

Fase 11C is jouw allerlaatste kans om een nieuwbouwwoning te bemachtigen in het deelgebied Rijnvliet West. In totaal komen er in deze fase 9 woningen, waarvan 4 hoek- en tussenwoningen, 2 twee-onder-één-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. Alle woningen bieden jou nog tal van opties en uitbreidingsmogelijkheden. Zo maak je van jouw woning dus helemaal jouw droomhuis. Op de projectwebsite van Rijnvliet vind je meer informatie over de woningen, zoals de verkoopbrochure en de woningplattegronden.

Schrijf je definitief in!
Wil jij kans maken op een woning in Rijnvliet West fase 11C? Schrijf je dan vanaf aanstaande vrijdag 9.00 uur via de projectwebsite definitief in voor jouw favoriete woning(en). Dit kun je doen door je voorinschrijving compleet te maken tot een definitieve inschrijving, of door een nieuwe inschrijving te starten. Kom je er niet uit? Eén van de verkopend makelaars helpt je graag verder.