De Wij Utrecht | Start verkoop laatste fase Q3 2018

22 juli 2018

Wil jij voldoende ruimte om in te leven, met de binnenstad van Utrecht binnen handbereik? Dit kan in De Wij in de Utrechtse wijk Welgelegen. De start verkoop van de derde en laatste fase van dit project staat gepland voor het derde kwartaal van 2018. 

Na de verkoop van de eerdere fases, komen er in deze fase aan de oostkant van het project, weer nieuwe woningen bij. Deze fase bestaat uit een hoekvilla, 5 herenhuizen en 4 patiowoningen. De hoekvilla’s en herenhuizen hebben een woonoppervlakte van 162 tot 182 m² en bieden boven ruimte aan minimaal 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor extra kamers op zolder. De patiowoningen hebben een woonoppervlakte van max. 92 tot 96 m² en hebben standaard twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. 

De Wij ligt op een mooie locatie, langs de oudste weg naar Utrecht, de Leidseweg. Park Oog in Al is vlakbij, net over de Leidsche Rijn. Ook de uitvalswegen A2 en de A12 zijn snel bereikbaar. En met de fiets ben je binnen tien minuten in hartje Utrecht.

Houd onze website in de gaten om de start verkoop van de derde fase niet te missen.