De Ontdekking: duurzame en luxe appartementen in Nieuwegein

07 mei 2020

In de wijk Rijnhuizen, tussen Utrecht en Nieuwegein, komt het nieuwbouwproject De Ontdekking: 58 duurzame en luxe appartementen. Lees hier meer over deze nieuwe woonplek in een historisch deel van Nieuwegein, waar kantoren plaats maken voor woningen.

Kenmerkend voor De Ontdekking zijn: woonoppervlaktes van circa 60 m² tot 81 m², aantrekkelijke prijzen, een korte bouwperiode en duurzaam wonen. De appartementen zijn extra goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp voor verwarmen én koelen. Door deze duurzame maatregelen zijn de verbruikskosten laag en kun je een aantrekkelijke groenhypotheek aanvragen. Er zijn in De Ontdekking al appartementen beschikbaar vanaf € 230.000 v.o.n.

De Ontdekking komt in een historisch deel van Nieuwegein. In de omgeving vind je bezienswaardigheden als Fort Jutphaas, Kasteel Rijnhuizen en het park rondom het Fort. De bereikbaarheid van Rijnhuizen is uitstekend; het openbaar vervoer is op loopafstand en de uitvalswegen naar de A2, A12 en A27 zijn vlakbij. Met de fiets sta je binnen 10 minuten in het centrum van Nieuwegein en binnen 20 minuten in de binnenstad van Utrecht.

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Ontdekking, waaronder de datum van de start verkoop? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Ontdekking?

Bekijk ook het project De Ontdekking

Binnenkort in verkoop
Meer informatie

De Ontdekking

Nieuwegein


€ 230.000 tot € 325.000
60 m2 - 81 m2 woonoppervlakte