De Nieuwe Defensie krijgt bijzondere daktuin op hoogte

18 september 2022

Het voormalig Defensieterrein in Utrecht maakt plaats voor de nieuwe stadswijk De Nieuwe Defensie. Maar er komen niet alleen nieuwbouwwoningen. Er komt ook veel groen in het openbaar gebied en een ware daktuin op hoogte op blok 3: De Skywalk.

De Skywalk is semi-openbaar. Er is volop ruimte voor ontmoeting en ontspanning met onder andere een (aparte) toegangshub en loungegedeelten. Hier geniet je van het prachtige uitzicht over Utrecht, het Merwedekanaal en het groene park dat daaraan ligt. Ook komt er op de Skywalk een moestuin. Deze is exclusief toegankelijk voor leden en bewoners van De Nieuwe Defensie.

Eten uit de moestuin
Hoe bijzonder is dat: eten uit je eigen moestuin, terwijl je in hartje Utrecht woont. In De Nieuwe Defensie kan dat! De gekweekte gewassen uit de moestuin worden aangeboden aan de bewoners en leden. Ook kunnen er straks diverse activiteiten worden georganiseerd, zoals het maken van jam, educatie voor kinderen en misschien wel een heus oogstfeest.

Groene vingers en op zoek naar een nieuwe woning?
Dan is De Nieuwe Defensie blok 3A de perfecte plek! Hier zijn nog diverse woningen en appartementen te koop. Als bewoner van blok 3 word je automatisch lid van de beheervereniging van de Skywalk moestuin. Een tuingroep binnen de beheervereniging zal de moestuin runnen. Maar ook als je geen groene vingers hebt, ben je in De Nieuwe Defensie van harte welkom! Neem bij interesse of voor meer informatie contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Defensie blok 3A?

Bekijk ook het project De Nieuwe Defensie blok 3A

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Nieuwe Defensie blok 3A

Utrecht

76 woningen beschikbaar
54m - 177m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 905.000