De Nieuwe Defensie is weer een koper rijker!

11 september 2022

Weer een blije koper voor De Nieuwe Defensie. Dit keer voor één van de ruime appartementen. Wil jij net als deze koper ook graag wonen in dit nieuwbouwproject midden in Utrecht? Dat kan! Er zijn nog woningen te koop.

Met De Nieuwe Defensie blok 3A breidt deze nieuwe stadswijk langs het Merwedekanaal zich verder uit. In deze fase is er een diversiteit aan woningtypes. Van 3-kamerappartementen tot dubbellaagse benedenwoningen en van tuinwoningen tot zeer riante appartementen XXL. Er is dus altijd wel een woning die past bij jouw woonwensen.

Alle voorzieningen om de hoek
De Nieuwe Defensie komt naast de monumentale Villa Jongerius en op zo’n 10 minuten lopen van de Utrechtse binnenstad. In totaal komen hier tussen de 800 en 950 woningen, van groot tot klein en zowel koop als huur. In dit nieuwbouwproject vind je een oase van rust, met alle levendigheid en voorzieningen - zoals het centraal station van Utrecht - om de hoek.

Check de actuele beschikbaarheid
Ben jij benieuwd wat De Nieuwe Defensie jou te bieden heeft? Check het actuele woningaanbod op de projectwebsite of neem contact op de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Zij staan je graag te woord!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Defensie blok 3A?

Bekijk ook het project De Nieuwe Defensie blok 3A

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Nieuwe Defensie blok 3A

Utrecht

83 woningen beschikbaar
54m - 177m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 905.000