De Nieuwe Defensie: groen wonen om de hoek van de Utrechtse binnenstad

12 maart 2023

Wonen in een groene oase langs het Merwedekanaal, met alle voorzieningen van de Utrechtse binnenstad om de hoek; dat is wonen in De Nieuwe Defensie. Met een variatie aan woningtypes biedt dit nieuwbouwproject voor ieder wat wils. Ook voor jou!

In Blok 3A van De Nieuwe Defensie valt er nog genoeg te kiezen. Ga je voor een fraaie tuinwoning, een royale eengezinswoning, een dubbellaagse benedenwoning of toch voor één van de appartementen? De appartementen zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd wel eentje past bij jouw situatie. Of je nu starter bent op de woningmarkt, of juist wilt doorstromen naar een grotere woning.

Alle voorzieningen dichtbij
De Nieuwe Defensie komt naast de monumentale Villa Jongerius. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen naar de Utrechtse binnenstad met alle voorzieningen. Een terrasje pakken, even winkelen, naar de bioscoop of lekker uit eten: het is allemaal dichtbij. Ook het openbaar vervoer zit om de hoek. Vanaf het centraal station pak je gemakkelijk de bus of trein naar allerlei locaties in Nederland. Daarnaast geniet je in dit nieuwbouwplan ook van een oase van rust. Het beste van twee werelden dus!

Iets voor jou?
Spreekt wonen in De Nieuw Defensie jou aan en ben je nieuwsgierig naar het huidige woningaanbod? Bekijk dan de actuele beschikbaarheid op de projectpagina of neem contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Defensie blok 3A?

Bekijk ook het project De Nieuwe Defensie blok 3A

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Nieuwe Defensie blok 3A

Utrecht

77 woningen beschikbaar
54m - 177m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 905.000