"De kleinschaligheid van De Hooght spreekt ons erg aan!"

18 mei 2020

In het kleinschalig appartementengebouw De Hooght in het centrum van Zeist is nog slechts één appartement beschikbaar. Bekijk hier waarom de eerste bewoners zo enthousiast zijn over wonen in De Hooght en laat je overtuigen!

“Ons appartement is degelijk gebouwd en heel goed afgewerkt”, zegt een van de bewoners. Zij en haar man wonen al vijftien jaar in Zeist, maar wilden graag dichter bij het centrum wonen. “Het centrum van Zeist heeft ons altijd getrokken. De gezelligheid, de reuring en de prima voorzieningen zijn voor ons belangrijk. Dat hebben we nu allemaal letterlijk om de hoek. De Hooght was voor ons echt een buitenkans.”

Eén van de andere bewoners is met zijn partner verhuisd van Utrecht naar Zeist. “We zijn al een tijd op zoek naar een ruim appartement, maar konden in Utrecht niets passends vinden. In Zeist wel. Wat ons van De Hooght erg aanspreekt is de kleinschaligheid van het geheel. Er zijn geen lange gangen en er is geen massaliteit. Dat vinden we erg aantrekkelijk. Daarnaast zijn de appartementen heel degelijk gebouwd. Bij de oplevering hadden wij een bouwkundig expert meegenomen om kritisch mee te kijken. Hij was vol lof over de afwerking.”

Wil jij de trotse eigenaar worden van het laatste appartement in De Hooght (koopsom € 725.000)? Neem dan voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.