De groene oase van Hoefse Hout

31 juli 2021

Hoefse Hout wordt een nieuw, duurzaam project in Amersfoort met een mix aan woningtypes. Door het vele groen wordt er een oase van rust gecreëerd. Het project zit momenteel in de voorbereidingsfase.

Hoefse Hout is onderdeel van de nieuwbouwwijk Hoefkwartier. Het project wordt opgedeeld in 3 delen:
- Koophuizen (blok A) - met 20 appartementen vanaf circa 76 m² en 10 woningen vanaf circa 161 m²
- Vrije- en middenhuur (blok B)
- Sociale huur (blok C)

Duurzaamheid staat centraal
Het Hoefkwartier wordt een gezonde en duurzame wijk, met veel groen en ruimte voor de fietser. Er komt een verkeershub waar auto’s en fietsen geparkeerd kunnen worden. In de hub kan je deelvervoer huren. Daarnaast is de hub ook in beeld als een opslagpunt voor energie, een pick-up point voor pakketjes of kleine bedrijven als een stomerij.

Dicht bij de stad
De nieuwbouwwijk Hoefkwartier komt te liggen in Amersfoort Schothorst, ten noordoosten van het centrum van Amersfoort. Via de snelfietsroute ben je in 7 minuten in het gezellige centrum van de stad. Op enkele minuten lopen vind je NS-station Amersfoort Schothorst. Vanaf hier sta je binnen no-time in Utrecht. Uitvalswegen zijn ook makkelijk te bereiken; binnen 5 minuten rijden zit je op de A1 of A28.

Interesse?
Naar verwachting gaan de koophuizen van Hoefse Hout rond Q4 van 2021 in verkoop. Schrijf je via de projectpagina van Hoefse Hout in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom dit project. Voor meer informatie kun je terecht bij de makelaar.

Bekijk ook het project Hoefse Hout

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Hoefse Hout

Amersfoort

76m - 161m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend