Tuinhof Ameide: de bouw van de 22 nul-op-de-meter koopwoningen gaat starten

30 september 2022

De bouw van de woningen van het unieke, duurzame project tussen Utrecht en Gorinchem gaat bijna starten. De verwachte oplevering is al rond zomervakantie 2023. Goed nieuws: er zijn nog enkele woningen te koop. Zie jij je hier volgend jaar ook wonen?

Wist je dat de woningen in Tuinhof Ameide nul-op-de-meter woningen zijn? De woningen zijn full electric en zijn voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming op alle verdiepingen voor warmte en koeling. De woningen verbruiken geen gas en het geïntegreerde zonnepanelen dak wekt meer energie op dan de woning zelf nodig heeft. Hiermee bespaar je op basis van de huidige energiekosten in vergelijking met een bestaande woning enkele honderden euro's op je maandelijkse woonlasten.

Bijzonder duurzaam en circulair nieuwbouwproject
Door het toepassen van de zogenoemde click-brick bouwsysteem is het mogelijk om in de verre toekomst de gevelstenen van de woningen weer te demonteren en te hergebruiken. Ook wordt er hout toegepast met een FSC keurmerk. In de gemeenschappelijke berging kan gereedschap opgeborgen worden waar wellicht alle bewoners gebruik van kunnen maken. Al deze kenmerken maken dit nieuwbouwproject bijzonder duurzaam en circulair.

Benieuwd naar het nieuwbouwproject? Bekijk hier de projectpagina.

Neem een kijkje bij de bouw
De afgelopen weken is hard gewerkt om de projectlocatie bouwrijp te maken. De ondergrondse riolering is aangelegd, het grondwerk is gedaan en de eerste voorbereidingen voor de toekomstige inrichting van het binnengebied is volbracht. De verwachting is dat eind september / begin oktober gestart wordt met de bouw van de 22 nul-op-de-meter koopwoningen.

De start van de bouw willen de makelaars niet ongemerkt voorbij laten gaan. De huidige kopers, maar ook zeker geïnteresseerden, zijn van harte welkom om op korte termijn een kijkje te nemen op de bouwlocatie. Neem hierover contact op met de verkopend makelaar.

Er zijn nog enkele woningen te koop
Geïnteresseerd? Op dit moment zijn er nog enkele woningen per direct te koop. Je hebt nog de keuze in één levensloopbestendige woning, enkele hoek- en tussenwoningen en één vrijstaande woning met een koopsom variërend van € 465.000,- tot 725.000,- vrij op naam.

Bekijk ook het project Tuinhof Ameide

In verkoop
custom media
Meer informatie

Tuinhof Ameide

Ameide

11 woningen beschikbaar
50m - 183m woonoppervlakte
€ 217.500 tot € 725.000