De bouw is gestart | KAS&CO, Utrecht

22 november 2018

Op 16 november is de bouw gestart van KAS&CO in Utrecht, een woonconcept dat geïnspireerd is op het meergeneratiewonen in Duitsland. Tijdens een ceremoniële handeling op de bouwplaats werd dit bijzondere moment gevierd. Daarnaast konden de kopers elkaar hier alvast ontmoeten. Wij willen alle toekomstige bewoners veel geluk en woonplezier wensen op deze prachtige plek! 

KAS&CO is geen doorsnee woonconcept. Het is gericht op personen die van privacy houden, maar ook graag in contact komen met anderen. KAS&CO-wonen zoekt daarom mensen die binnen hun eigen familie of vriendenkring met meerdere generaties willen co-wonen in Veemarkt Utrecht. Iedereen zijn eigen woning of appartement, maar ook een beetje samen. Zo kun je kiezen voor een extra studio voor je (groot)ouders, een vriend of vriendin of iemand die af en toe wat hulp van jou kan gebruiken. Lees ook dit leuke artikel: Bijzondere nieuwbouw in Utrecht, opa en oma kunnen altijd blijven slapen

Alle appartementen zijn inmiddels verkocht, maar er zijn nog wel enkele woningen beschikbaar. Wil jij graag je eigen leven leiden, maar tegelijkertijd ruimte(s) met anderen delen? Dan is dit je kans!