Centraal wonen in een groene omgeving | Lingedonk fase 3, Geldermalsen

28 juni 2019

In het nieuwbouwproject Lingedonk woon je in een groene omgeving, op een centrale locatie in Nederland en met alle gemakken van Geldermalsen binnen handbereik. In de laatste fase van het project zijn er nog enkele woningen beschikbaar. 

Deze laatste fase van Lingedonk bestaat uit 3 vrijstaande woningen en 10 twee-onder-één-kapwoningen. De woningen hebben in de basis vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping en zijn voorzien van een zeer complete badkamer. Bij een aantal woningen is het mogelijk om voor een badkamer met slaapkamer op de begane grond te kiezen. Daarnaast worden er bij de woningen diverse opties aangeboden, zoals dakkapellen, verschillende uitbouwen en een aantal indelingsopties. Ook kun je optioneel kiezen voor het verplaatsen van de keuken naar de achterzijde van de woning. 

De woningen in Lingedonk fase 3 staan op zeer ruime percelen variërend van 290 tot 480 m². Naast een grote tuin bieden de hofjes en de directe omgeving van de woningen veel groen en waterpartijen. Hierdoor heeft het plan een unieke, zeer ruimtelijke opzet. Lingedonk is goed bereikbaar, zowel met de auto als het OV. Het plan ligt namelijk vlak naast het station van Geldermalsen. Even winkelen of lekker uit eten? Binnen 5 minuten sta je in het centrum van Geldermalsen.

Spreek wonen in Lingedonk jou aan? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid in deze laatste fase.