Cartesius Utrecht | Je kunt je nog inschrijven

17 mei 2023

Het is zover! De eerste inschrijfronde is gesloten. We hebben er enorm veel zin in om onze prachtige woningen toe te wijzen aan gelukkige nieuwe bewoners. Heb jij nog niet de kans gehad je in te schrijven? Geen zorgen, dit kan nog steeds!

In het levendige hart van Utrecht wordt een duurzame, groene stadsoase gerealiseerd. Deze aankomende nieuwbouwwijk heeft alle ingrediënten voor een lang en gezond leven. In het eigen park van het nieuwbouwproject is het ontspannen voor jong en oud. Wil je er toch op uit trekken, dan zijn de binnenstad van Utrecht en verschillende uitvalswegen op een steenworp afstand.

Adembenemend wonen
Heb jij de juweeltjes van Cartesius al gezien? Dat zijn de penthouses in Cobana met uitzicht over de groene binnentuin. Deze woningen zijn de ideale combinatie van luxe en comfort. Met een groot terras en een spectaculair uitzicht heb je hier volop privacy en de ruimte om te genieten van het buitenleven. De penthouses beschikken over 3 of 4 kamers en zijn voorzien van een Bruynzeel Circo! keuken. De badkamers zijn uitgerust met hoogwaardig Duravit sanitair en cradle-to-cradle gold tegels van Mosa. Met een vloeroppervlakte vanaf 106m² is er aan ruimte geen gebrek. Het penthouse kan al van jou zijn vanaf € 825.000,- v.o.n.

Bekijk hier de penthouses.

Interesse in één van de woningen van Cartesius?
Ondanks dat de eerste inschrijfronde is gesloten, kun je je nog steeds inschrijven voor één van de prachtige woningen. Grijp deze kans en zorg dat je alsnog je droom kunt waarmaken om in Cartesius Utrecht te wonen. Bekijk het woningaanbod van Cartesius en neem bij vragen of interesse contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cartesius - Nicoya?

Bekijk ook het project Cartesius - Nicoya

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cartesius - Nicoya

Utrecht

54 woningen beschikbaar
58m - 208m woonoppervlakte
€ 430.000 tot € 1.280.000