Cartesius - Nicoya: dé plek voor opgroeiende kinderen

06 november 2023

Ruime woningen, veel groen, een heerlijke binnentuin en het aangrenzende Cartesius Park. Dat maakt wonen in Costa, de exclusieve stadswoningen in deelgebied Nicoya in Cartesius, de ideale plek voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Ook fijn aan wonen in Cartesius: station Utrecht Zuilen bevindt zich naast de deur en de binnenstad is om de hoek. Je zit hier dus overal dichtbij! Daarnaast start obs Cartesius in januari 2024 al met de eerste kleutergroep op de tijdelijke locatie! Bovendien vind je in Nicoya niet alleen jouw thuis, maar ook een hechte en levendige gemeenschap. De bouw van Cartesius - Nicoya is al gegarandeerd en de verwachte oplevering is eind 2025. 

Exclusieve tussenwoning uitgelicht
Een prachtige stadswoning voor het hele gezin is bijvoorbeeld bouwnummer A-02. Dankzij het royale woonoppervlak van 184 m² en de 4 slaapkamers heeft iedereen hier een eigen plekje. Daarnaast biedt deze woning je veel extra’s, zoals een ruime berging, keuken en werkkamer op de onderste verdieping. Een trap hoger vind je de eetkamer, een riante woonkamer en een fijne buitenruimte van maar liefst 38 m². Hier woon je midden in de stad, word je omringd door groen én heb je een eigen tuin! De koopsom voor deze woning bedraagt € 1.065.000 v.o.n.

Ontmoet de makelaars
Iedere donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur heb je de mogelijkheid om de makelaars van Cartesius te ontmoeten in het CAB. De makelaars staan dan voor je klaar om je alles te vertellen over dit nieuwbouwproject, de verschillende woningtypes en om al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak of kom spontaan langs in het CAB (Cartesius Utrecht Projectkantoor, 1e etage via de trap. Adres: CAB Rondom 90A, 3534 BA Utrecht).

Interesse?
Spreekt wonen in deze groene en kindvriendelijke wijk jou aan en heb je interesse in deze royale stadswoning? Of ben je benieuwd naar het overige woningaanbod? Kom dan op donderdag langs in het CAB of neem contact op met de makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cartesius - Nicoya?

Bekijk ook het project Cartesius - Nicoya

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cartesius - Nicoya

Utrecht

54 woningen beschikbaar
58m - 208m woonoppervlakte
€ 430.000 tot € 1.280.000

Bekijk ook het project Cartesius - Nicoya »