Bouwwerkzaamheden Park Avenue gestart

18 februari 2021

Vorige week zijn in Leidsche Rijn de eerste bouwwerkzaamheden gestart van Park Avenue. Inmiddels zijn de eerste damwanden voor de bouwput de grond in geslagen. Een mooie stap in de realisatie van dit nieuwbouwproject met 55 appartementen en een parkeerkelder.

Op dit moment is al ruim 85% van de appartementen van Park Avenue verkocht. Wil jij ook wonen op deze fantastische locatie, met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik? Grijp dan je kans met één van de nog beschikbare penthouses (bnr 53 en 54). Deze hebben een riant woonoppervlak van 130 m² en zijn dankzij het mooie hoge plafond van circa 3 meter nog ruimtelijker. Ze beschikken over een riante woonkamer met leefkeuken, twee ruime slaapkamers (waarvan één met inloopkast), een royale badkamer en een separaat toilet. En vanaf het terras dat ligt op het zuid-oosten, heb je een fantastisch uitzicht op het groene park Leeuwesteyn. De penthouses zijn beschikbaar vanaf € 799.500,- v.o.n.

Heb jij interesse in één van de laatste appartementen of wil je meer weten over dit project? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Avenue?

Bekijk ook het project Park Avenue

In verkoop
custom media
Meer informatie

Park Avenue

Utrecht

€ 335.000 tot € 914.500