Bouwvergunning verleend | De Veiling, Utrecht

13 november 2019

Goed nieuws! De omgevingsvergunning voor de bouw van de 149 woningen in het project De Veiling is verleend. Hiermee is weer een belangrijke stap gezet in de realisatie van deze nieuwbouwwijk.  

Locatie
Wonen in De Veiling betekent wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Zo is het station van Utrecht Terwijde op loop-/fietsafstand. Vanaf daar ben je met de trein in 7 minuten op Utrecht Centraal. Het nieuwe centrum van Leidsche Rijn biedt vele mogelijkheden op winkel- en horecagebied. Daarnaast zijn de diverse uitvalswegen vlakbij. Kortom, een ideale locatie om te wonen. 

Woningen
De woningen in De Veiling worden gasloos gebouwd met aansluiting op stadsverwarming. De begane grond van alle woningen krijgt vloerverwarming. Verder beschikt iedere woning over een privé-parkeerplaats. Zo hoef je bij thuiskomst nooit te zoeken naar een vrije parkeerplek. Bovendien bieden de woningen diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden, zodat je helemaal jouw ideale thuis kunt creëren. 

Er zijn nog verschillende rij- en hoekwoningen en appartementen beschikbaar. Bekijk het actuele woningaanbod op de website en neem contact op met één van de verkopend makelaars voor meer informatie.