Bouwupdate en beschikbaarheid | De Molenaar, Culemborg

02 juli 2020

In Culemborg verloopt de bouw van De Molenaar volgens planning. Momenteel worden de eerste verdiepingsvloeren gelegd. Naar verwachting worden de appartementen in het najaar van 2021 opgeleverd. Wil jij hier ook wonen? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

In het appartementencomplex De Molenaar komen vijftien riante appartementen met woonoppervlaktes variërend van 103 tot 107 m². De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben ze een stijlvolle moderne badkamer, een luxe keuken en een mooi gelegen, ruim terras. In de badkamer bevinden zich een douche, een mooi wastafelmeubel en als optie een 2e toilet. De appartementen bevatten daarnaast een riante woonkamer, twee ruime slaapkamers en een berging met ruimte voor wassen en drogen. 

Er zijn momenteel nog enkele appartementen beschikbaar (koopsom vanaf € 336.900,- v.o.n.). Bekijk op de projectwebsite welke dit zijn. Heb jij je droomappartement gevonden? Schrijf je dan nu in en wie weet ben jij volgend najaar trotse eigenaar van zo’n riant appartement in Culemborg.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Molenaar?

Bekijk ook het project De Molenaar

In verkoop
Meer informatie

De Molenaar

Culemborg


€ 336.900 tot € 348.900
103 m2 - 107 m2 woonoppervlakte
2 woningen beschikbaar