Bouwupdate | Buurtschap het Burgje, Odijk

01 november 2019

Fase 1 van Buurtschap het Burgje begint vorm te krijgen. Van vrijwel alle woningen ligt de fundering en bij een aantal woningen zijn de contouren zichtbaar. De bouw van fase 2 start rond het 2e kwartaal van 2020. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. 

Buurtschap het Burgje bestaat uit rij-, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen met ieder een eigen karakter. De woningen worden gebouwd met een bijzonder oog voor detail en vakmanschap. In het oog springend is het mooie metselwerk, de roeden in de ramen, de sierlijke luiken, de klossen onder de overstekken en het gevelornament naast de voordeur. Allemaal kenmerken die de woningen tijdloos en speciaal maken. Hier geniet je van landelijk wonen, met het veelzijdige dorp Odijk binnen handbereik.

De verwachting is dat de woningen van fase 1 in het 2e kwartaal van 2020 wordt opgeleverd, omstreeks dezelfde periode dat de bouw van fase 2 start. Er zijn nog een aantal vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Neem contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid.