Bouw van Levels gaat voorspoedig!

11 augustus 2021

De bouw van de nieuwbouwwijk Levels in Utrecht Leidsche Rijn gaat voorspoedig! De woningen beginnen al vorm te krijgen: dagelijks wordt er met man en macht gewerkt om de woningen zo snel en goed mogelijk op te leveren. 

Er worden in totaal drie woonblokken gebouwd met een divers aanbod aan appartementen en herenhuizen. Levels ademt duurzaamheid; de energiebehoefte wordt volledig opgewekt via duurzame energiebronnen en het bouwmateriaal bestaat zoveel mogelijk uit recyclebare grondstoffen. Ook kun je er gebruik maken van elektrische deelauto’s.

Centrale locatie
In Leidsche Rijn zijn de toekomstige bewoners van Levels van alle gemakken voorzien. Met het grote winkelcentrum en het Máximapark om de hoek is er voor ieder wat wils. Zoek je liever de oude binnenstad van Utrecht op? Ook daar ben je zo: met maar 20 minuten fietsen of 5 minuten met de trein sta je in het centrum van de stad.

Interesse?
Ben jij benieuwd welke woningen er nog beschikbaar zijn in Levels? Neem dan contact op met de makelaar voor het actuele aanbod.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Levels?

Bekijk ook het project Levels

In verkoop
custom media
Meer informatie

Levels

Utrecht

235m woonoppervlakte
€ 1.220.000