Bouw TwentyFour in Utrecht gaat starten

23 augustus 2020

De verkoop van de 5 villa’s en herenhuizen van het nieuwbouwproject TwentyFour in Utrecht verloopt voorspoedig. Inmiddels is de villa bij de entree van de Satijnvlinder de laatste, nog beschikbaar woning. Dit betekent dat de bouw van het project gaat starten.

De voorbereidingen voor de bouw zijn al begonnen. Zo is de boerderij die op de locatie stond afgebroken en is de kavel bouwrijp gemaakt. Dit najaar start dan officieel de bouw van de 5 villa’s en herenhuizen. De woningen in dit project worden op maat gebouwd naar de wensen van de kopers en krijgen elk hun eigen karakter.

Wil jij ook graag wonen in dit bijzondere project in Utrecht? Dat is nog mogelijk. Er is nog één luxe villa beschikbaar. Voor deze laatste villa zijn drie varianten ontwikkeld: een villa met een charmante erker, een villa met een werkruimte en een extra royale villa met een grote uitbouw. Welke heeft jouw voorkeur?

Heb jij interesse in deze laatste villa of wil je graag meer weten over dit project? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van TwentyFour.