Bouw Sluiseiland Vianen in volle gang

21 januari 2021

Op Sluiseiland in Vianen wordt hard gewerkt. Inmiddels zijn de parkeergarages gemaakt en worden de contouren van de woningen steeds meer zichtbaar. Wil jij ook wonen op deze groene en waterrijke plek? Schrijf je dan in voor één van de laatste woningen.

Sluiseiland komt op een prachtige plek in Vianen, dicht tegen de historische binnenstad. In verschillende fases worden er riante herenhuizen en ruime appartementen ontwikkeld. Het type woningen is zeer divers. Daarmee biedt dit project voor ieder wat wils. Alle woningen hebben voldoende mogelijkheden om te parkeren. Ook worden ze zo gepositioneerd dat je volop kunt genieten van de kwaliteiten van de omgeving. Het beste uitzicht op water en groen en maximaal zonlicht.

De ligging van de woningen is al bijzonder, de architectuur is dat zeker ook. De opvallende glazen kamers halen de omgeving als het ware naar binnen. Het geeft de woningen bovendien een volledig eigen identiteit, die tegelijkertijd goed past bij het DNA van Vianen. Daarnaast worden de woningen bijzonder duurzaam en krijgen een passende afwerking waarbij aan elk detail is gedacht.

Benieuwd wat Sluiseiland jou te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Zuid?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Zuid

In verkoop
custom media