Bouw Sluiseiland Kop Noord vordert snel. Wonen nog mogelijk!

27 januari 2023

De bouw van nieuwbouwproject Sluiseiland Kop Noord in Vianen verloopt vlot: de kappen zitten er inmiddels op! Naar verwachting worden de appartementen komende zomer opgeleverd. Wil jij ook wonen op deze unieke locatie? Er zijn nog een aantal appartementen te koop!

Wonen op Sluiseiland Kop Noord maakt al jouw dromen waar. Je bent omringd door groen, beschikt over een royale leefruimte, geniet van prachtig uitzicht en van het water. Het leven op Sluiseiland is een unieke ervaring. De bouw van Sluiseiland Kop Noord is inmiddels in volle gang: het duurt niet lang meer tot je dit ultieme woongenot zelf kunt ervaren.

Royaal en rustig wonen
De royale appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen. Deze gebouwen zijn gescheiden door een stenen trap en een binnenhof. Niet alleen de grote woonoppervlaktes, maar ook de ligging en het schitterende uitzicht maken het een bijzondere woonlocatie. De appartementen bevinden zich op het rustigste gedeelte van het eiland, maar wees gerust: als je wél de drukte wilt opzoeken, is het gezellige en historische stadscentrum op loopafstand.

De nog beschikbare appartementen hebben een ruime en lichte living en keuken, drie slaapkamers, een luxe badkamer, een separaat toilet én beschikken over een prachtig uitzicht.

Ook wonen op Sluiseiland Kop Noord?
Heb jij altijd al gedroomd van wonen op een unieke locatie en spreken de royale appartementen van Sluiseiland Kop Noord jou aan? Neem dan contact op met verkopend makelaar voor meer informatie over de nog beschikbare appartementen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

7 woningen beschikbaar
126m - 162m woonoppervlakte
€ 627.500 tot € 860.000