Bouw Sluiseiland Kop Noord gaat starten

03 november 2021

De verkoop van de appartementen van Sluiseiland Kop Noord in Vianen verloopt voorspoedig. En dat is niet gek: u geniet hier namelijk altijd van een prachtig uitzicht en vrije tijd voelt als vakantie! Naar verwachting gaat de bouw nog dit jaar van start.

De 44 riante appartementen van Sluiseiland Kop Noord zijn verdeeld over twee gebouwen, welke worden gescheiden door een robuuste stenen trap en een binnenhof. Ze worden gebouwd in dezelfde stijl als de woningen van Kop Zuid en Centraal. De appartementen zijn heerlijk ruim en beschikken over een buitenruimte. Welk appartement u ook kiest, u geniet hier altijd van een fantastisch uitzicht! Dit komt doordat de appartementen op het meest rustige deel van het eiland komen en zo worden gepositioneerd dat u de kwaliteit van de omgeving maximaal ervaart. 

Ontmoetingsruimte met uitzicht
Wonen op een eiland is meer dan bijzonder! En dat gevoel wilt u natuurlijk graag delen met uw omgeving. Daarom wordt er op de eerste verdieping van Sluiseiland Kop Noord een ontmoetingsruimte met weids uitzicht op De Lek gerealiseerd. Deze ontmoetingsruimte biedt plek aan zo’n 35 personen. De ideale plek om een verjaardag of een bescheiden feestje te vieren en uw familie en vrienden te laten genieten van het unieke uitzicht vanaf het Sluiseiland. Liever een feestje in de stad? Het gezellige, historische stadscentrum van Vianen is om de hoek.

Wilt u hier ook wonen?
Spreekt wonen in Sluiseiland Kop Noord u aan en bent u benieuwd welke appartementen er nog beschikbaar zijn? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt u graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

19 woningen beschikbaar
72m - 167m woonoppervlakte
€ 385.000 tot € 880.000