Bouw Rijnvliet fase 11C gestart

19 januari 2023

Goed nieuws! De nieuwbouwwijk Rijnvliet in Utrecht wordt weer een stukje groter. Eind december is in winterse omstandigheden gestart met de bouw van fase 11C in Rijnvliet West. De verwachting is dat de bewoners eind 2023 de sleutel krijgen.

De woningen van Rijnvliet fase 11C zijn prachtig gelegen en hebben een fijn en groen uitzicht. Ook liggen ze dicht bij het Voedselbos, dat onlangs geopend is. Het Voedselbos is uniek, zelfs in heel Europa. Nergens anders is zo'n bos met eetbare planten, struiken en bomen geïntegreerd in een woonwijk. Rijnvliet wordt niet voor niets de 'eetbare wijk' genoemd!

Duurzaam wonen
De woningen worden gebouwd volgens de laatste BENG-normen (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Alle woningen worden gasloos en daarnaast beschikken de woningen over hoog isolerende beglazing, vloerverwarming en zonnepanelen. Inderdaad, duurzaamheid en comfort gaan hand in hand in Rijnvliet.

Ook wonen in deze unieke wijk?
In fase 11C en fase 14 zijn nog enkele woningen beschikbaar (verschillende woningtypes). Heb jij interesse in één van de woningen of ben je benieuwd wat Rijnvliet jou te bieden heeft? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars voor de actuele beschikbaarheid en/of een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost

Utrecht

127m - 199m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend