Bouw New Roots fase 1 in Utrecht gaat officieel van start

04 februari 2023

Geweldig nieuws voor nieuwbouwproject New Roots fase 1 in Utrecht: er zijn geen bezwaren op de omgevingsvergunning binnengekomen bij de gemeente Utrecht. Dit betekent dat de omgevingsvergunning onherroepelijk is geworden en de bouw van fase 1 officieel kan starten!

Inmiddels heeft de overdracht van de grond tussen de gemeente Utrecht en de ontwikkelaar plaatsgevonden en hebben de kopers een zogeheten ‘Hoera-brief’ op de mat gekregen. Hierin wordt de start van de bouw aangekondigd. Daarnaast zullen de kopers binnenkort door de notaris worden uitgenodigd voor het tekenen van de leveringsakte voor de grond van hun woning.

Verwachte oplevering 4e kwartaal 2024
De aannemer gaat nu starten met het voorbereiden van de bouwplaats, waarna de eerste paal van New Roots fase 1, gebouw Wilg, kan worden geslagen. Naar verwachting zullen de eerste woningen in het 4e kwartaal van 2024 worden opgeleverd.

Het project: New Roots
New Roots is een prachtig nieuwbouwproject in Utrecht Leidsche Rijn bestaande uit twee woongebouwen, waarvan New Roots fase 1a en New Roots fase 1b nu in verkoop zijn. Daarnaast komen er ook nog 13 fraaie Villa Apartments. Benieuwd naar het huidige woningaanbod in New Roots? Kijk op de projectwebsite voor de actuele beschikbaarheid of neem contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Betaalbare koopwoningen | fase 1a?

Bekijk ook het project New Roots - Betaalbare koopwoningen | fase 1a

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Betaalbare koopwoningen | fase 1a

Utrecht

8 woningen beschikbaar
33m - 82m woonoppervlakte
€ 239.500 tot € 355.000