Bouw in volle gang | De Hooght, Zeist

24 februari 2019

De bouw van het nieuwbouwproject De Hooght in Zeist is in volle gang. Naar verwachting zullen de appartementen eind 2019 worden opgeleverd. Ook jij kunt hier nog een appartement bemachtigen. Er zijn er nog slechts twee beschikbaar. 

De appartementen van De Hooght komen aan de 2e Hogeweg boven de ABN Amro bank. De drie verdiepingen boven de bank worden ingericht met tien ruime appartementen en drie penthouses. De nog beschikbare appartementen betreffen bouwnummers 6 en 10 en bevinden zich op beide hoeken van de 2e verdieping. Bouwnummer 6 heeft een woonoppervlakte van 154 m² en bouwnummer 10 een woonoppervlakte van 118 m². De appartementen hebben een balkon aan de voorzijde en een diep, hangend terras aan de achterzijde. Het terras ligt op het zuidwesten en heeft vrij uitzicht, waardoor je hier lang van de avondzon kunt genieten.

Wil je in aamerking komen voor één van de laatste appartementen van dit luxe nieuwbouwproject? Download dan het inschrijfformulier op de projectwebsite, vul het formulier volledig in en retourneer het aan de verkopend makelaar. Zodra het inschrijfformulier ontvangen is, wordt er contact met je opgenomen. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.