Bouw gestart! | Sinfonia, Utrecht

16 april 2020

Onlangs is de bouw van het nieuwbouwproject Sinfonia gestart. Dit project in Leidsche Rijn bestaat uit 50 woningen. Wil jij hier ook wonen? Dat kan! Er zijn nog woningen beschikbaar (koopsom vanaf € 530.000,- v.o.n.).

Elke woning in Sinfonia is uniek. De woningen hebben namelijk verschillende indelingsmogelijkheden. Daarnaast kenmerkt Sinfonia zich door de bijzondere architectuur, hoge duurzaamheidsambities (onder andere gasloos wonen) en grote stadstuinen. Verder zijn de voorzieningen van Leidsche Rijn Centrum vlakbij en heb je een mooi uitzicht over Park Leeuwesteyn en het Amsterdam-Rijnkanaal.

Inmiddels zijn de bouwputten voor dit project ontgraven en waar nodig voorzien van een bronbemaling. Ook is er begonnen met het aanbrengen van de bronnen voor de warmtepompen. Dit gaat in totaal ongeveer 8 weken duren. Aansluitend worden in ongeveer 4 weken tijd de prefab heipalen aangebracht. Vervolgens zullen de bronleidingen gekoppeld worden en wordt gestart met de kelder. De exacte datum van de contractuele 'start bouw' wordt nog bekend gemaakt.

Er zijn op dit moment nog enkele woningen beschikbaar. Neem voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met een van de verkopend makelaars.