Bouw gaat starten | Park Avenue, Utrecht

08 oktober 2020

Goed nieuws! De bouw van Park Avenue in Utrecht gaat starten. Er zijn inmiddels voldoende appartementen verkocht en ook de omgevingsvergunning zal binnen nu en twee weken worden verleend. De verwachting is dat de bouw in februari 2021 kan beginnen.

Vanaf het moment dat de omgevingsvergunning is verleend, is deze zes weken in te zien bij de gemeente Utrecht. In deze periode is het nog mogelijk dat er bezwaar wordt ingediend. Ervan uitgaande dat er geen bezwaren binnenkomen, is de verwachting dat de omgevingsvergunning rond week 48 onherroepelijk wordt. Als vervolgstap wordt verwacht dat vanaf december 2020 de grondtransporten (tekenen van overdrachtsaktes) plaats gaan vinden bij de notaris en dat de aannemer in februari 2021 start met de bouw van Park Avenue. 
 
Wil jij ook graag wonen in dit nieuwbouwproject, met de zekerheid dat bouw op korte termijn start? Het is mogelijk! Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar (koopsom vanaf € 392.500,- v.o.n.). Neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Avenue?

Bekijk ook het project Park Avenue

In verkoop
Meer informatie

Park Avenue

Utrecht


€ 335.000 tot € 914.500
80 m2 - 190 m2 woonoppervlakte
22 woningen beschikbaar