Bouw- en verkoopupdate | De Veiling, Utrecht

18 juni 2020

Op de bouwlocatie van De Veiling in Utrecht wordt hard gewerkt aan de bouw van fase 1. Inmiddels is ruim 90% van deze fase verkocht. In juli start ook de bouw van fase 2 en 3. Binnen deze fases zijn er nog een aantal woningen en appartementen beschikbaar.

Door de diversiteit aan woningen en de gunstige ligging van het plan is wonen in De Veiling in Utrecht zeer aantrekkelijk. Je woont hier namelijk vlakbij het gezellige Leidsche Rijn Centrum en ook de binnenstad van Utrecht is niet ver weg. Het voordeel van nu kopen is dat je jouw woning naar eigen wens kunt uitbreiden. De woningen hebben namelijk diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden zoals een uitbouw, een dakkapel of de inrichting van de zolder. Als het bouwtraject verder vordert, zal de ontwikkelaar hierin keuzes moeten maken. Wacht daarom niet langer en creëer in De Veiling jouw droomwoning. 

Kijk voor de actuele beschikbaarheid binnen de Veiling op de projectwebsite of neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar. Zij staan je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Veiling fase 1 en 3?

Bekijk ook het project De Veiling fase 1 en 3

In verkoop
Meer informatie

De Veiling fase 1 en 3

Utrecht


€ 414.000 tot € 535.000
119 m2 - 157 m2 woonoppervlakte
4 woningen beschikbaar