Bouw Edisonkwartier dit najaar van start

28 maart 2021

Op een centrale plek in het land, in een groene en waterrijke omgeving, komt Edisonkwartier. De verkoop van de 47 stijlvolle herenhuizen verloopt voorspoedig. Inmiddels is ruim 70% van de woningen verkocht. De bouw van dit project in Nieuwegein start komend najaar.

Stijlvol wonen in een royale woning met moderne architectuur; dat wordt mogelijk in Edisonkwartier. Het project komt in het gebied Rijnhuizen in Nieuwegein, dat volledig in ontwikkeling is. Waar eens kantoren hebben gestaan, staat binnenkort misschien wel jouw nieuwe thuis, omgeven door water en groen. Het nieuwbouwproject is kleinschalig van opzet, met 47 exclusieve herenhuizen in een parkachtige omgeving. De woningen bieden je de ruimte om al jouw woonwensen te realiseren. Daarnaast biedt wonen in Nieuwegein alle voorzieningen dicht bij huis, en het bruisende Utrecht op slechts een kwartiertje reizen.

Inmiddels zijn de laatste woningen te koop (koopsom vanaf € 443.121,- v.o.n.). Check op de projectwebsite van Edisonkwartier welke dit zijn. Je kunt je hier ook direct inschrijven voor jouw favoriete, nog beschikbare woning. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.  

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Edisonkwartier?

Bekijk ook het project Edisonkwartier

In verkoop
custom media