Bouw De Sluismeester in Vianen vordert snel

22 februari 2023

De bouw van de herenhuizen van nieuwbouwproject De Sluismeester in Vianen gaat hard. De contouren van de woningen zijn al goed te zien. Wil jij ook wonen in dit nieuwbouwproject, waar je al komende zomer kunt genieten? Er zijn nog enkele herenhuizen te koop!

Er zijn op dit moment nog enkele royale woningen te koop van het type D, waarvan enkele als splitlevel woning worden uitgevoerd. De woningen zijn met een woonoppervlakte van maar liefst 154 tot 185 m² en vijf slaapkamers heerlijk ruim. Meer dan genoeg ruimte voor jouw hele gezin. De woningen worden gasloos en voorzien van een eigen warmtepomp voor verwarming en koeling. Zonnepanelen op het dak zorgen voor het opwekken van energie. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook prettig voor jouw portemonnee. Ook fijn: iedere woning krijgt de beschikking over een parkeerplaats en een fietsenberging in de half ondergrondse parkeergarage. Kortom, alles om fijn te wonen!

Interesse?
Wil jij eigenaar worden van één van de laatste beschikbare herenhuizen in De Sluismeester? Wacht dan niet langer en pak deze kans. De verkopend makelaar vertelt je graag meer over de nog beschikbare woningen, het project en de unieke locatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluismeester?

Bekijk ook het project Sluismeester

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluismeester

Vianen

4 woningen beschikbaar
154m - 185m woonoppervlakte
€ 667.500 tot € 775.000