Bouw De Sluismeester in Vianen gaat starten

24 juni 2022

Goed nieuws voor de toekomstige bewoners van De Sluismeester in Vianen. Volgende week wordt namelijk de eerste paal van het nieuwbouwproject geslagen. Een mooie mijlpaal voor de realisatie van de 32 herenhuizen in dit project.

De Sluismeester is het sluitstuk van nieuwbouwproject Sluiseiland. Hier woon je op een unieke locatie in een parkachtig herenhuis met een geheel eigen architectuur, omringd door water, eeuwenoude bomen en bloeiende grasvelden. Waar je aan de voorkant van de woningen uitkijkt op het mooie en historische stadshart van Vianen, heb je aan de achterkant een uniek uitzicht op de eeuwenoude sluizen. Geniet dagelijks van de reuring op het water met de vele bootjes die voorbij varen en ervaar het eilandleven maximaal. Heb je zin in een dagje drukte, dan loop je via de unieke loopbrug op het midden van het eiland zo naar het prachtige en gezellige centrum. Kortom, alles bij de hand en toch heerlijk privé en luxueus wonen!

Nog enkele woningen te koop
Klinkt dit nu echt als jouw droomlocatie? Dan hebben we nogmaals goed nieuws. Er zijn namelijk nog een aantal royale herenhuizen en split-level woningen te koop met een oppervlakte van maar liefst 154 tot 185 m² en 5 slaapkamers. Meer dan voldoende ruimte dus om iedereen in het gezin een fijne eigen plek te bieden. Check de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite en neem bij vragen en/of interesse contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluismeester?

Bekijk ook het project Sluismeester

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluismeester

Vianen

6 woningen beschikbaar
136m - 185m woonoppervlakte
€ 595.000 tot € 775.000

Bekijk ook het project Sluismeester »