Bouw De Marezhof fase 6 in Maarsbergen gestart

17 mei 2019

De zesde en laatste fase van het project De Marezhof in Maarsbergen bestaat uit 14 luxe vrijstaande woningen. Inmiddels is de bouw van de eerste twee kavels in volle gang. Ook jij kunt hier wonen. Er zijn nog kavels beschikbaar.

Op de bouwplaats wordt er hard gewerkt aan kavel nummer 1 en 7. Onder de woningen zijn de installaties aangelegd. Daarnaast zijn de woningen al voorzien van een vloer op de begane grond. Binnenkort worden ook de vloeren voor de eerste verdiepingen aangebracht. De foto geeft alvast een mooi beeld van de vorderingen.

In de Marezhof fase 6 kun je op het door jou gewenste kavel zelf kiezen voor het woningtype dat jou het meeste aanspreekt. Wil je bijvoorbeeld een woning met een erker, een opvallende kap, een entree in de voorzijde of juist in de zijgevel. De keuze is aan jou! Het kleurenpallet en het materiaalgebruik is wel al vastgelegd door de architect. Wat de keuze ook is, het staat nu al vast dat het een gevarieerde, luxe wijk wordt, voor behaaglijk en comfortabel wonen! Wil jij hier ook wonen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Marezhof - Fase 6?

Bekijk ook het project De Marezhof - Fase 6

In verkoop
Meer informatie

De Marezhof - Fase 6

Maarsbergen


€ 524.950 - € 632.750
153 m2 - 162 m2 woonoppervlakte
12 huizen beschikbaar