Bouw De Houttuin dit voorjaar van start

07 februari 2021

Aan de Houttuinlaan in Woerden wordt de grond bouwrijp gemaakt voor het nieuwbouwproject De Houttuin. Naar verwachting gaat de bouw dit voorjaar van start. Wil jij ook wonen op deze nieuwe hotspot? Dan krijg je straks weer volop kans in fase 2.

De Houttuin ligt op nog geen 10 minuten lopen van het gezellige stadscentrum van Woerden. Het terrein wordt ingericht als campus met levendige ruimtes tussen de woonblokken en een parkeergarage, waar ook ruimte komt voor kleinschalige voorzieningen zoals pakketbezorging en horeca. Er komen 6 appartementengebouwen met in totaal 265 huur- en koopappartementen. Het wordt een gevarieerde wijk, goed bereikbaar met de auto, de fiets en het OV en met alle voorzieningen vlakbij.
 
Alle koopappartementen van fase 1 staan onder optie. Fase 2 gaat naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021 in verkoop en omvat net als de eerste fase 42 koopappartementen. Wil je op de hoogte blijven van nieuws rondom De Houttuin? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en/of vul je woonwensen in.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Houttuin?

Bekijk ook het project De Houttuin

In verkoop
Meer informatie

De Houttuin

Woerden


Prijsindicatie vanaf € 335.000
83 m2 - 86 m2 woonoppervlakte
2 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project De Houttuin »