Blok 1B van De Nieuwe Defensie in verkoop gegaan

31 oktober 2021

Om Blok 1B van De Nieuwe Defensie in Utrecht onder de aandacht te brengen, heeft er 2 weken terug een speeddate plaatsgevonden. Belangstellenden konden zich hiervoor aanmelden en kregen vervolgens de mogelijkheid om vragen aan de betrokken makelaars te stellen.

De speeddate was voor een ieder een feestje op zich, want voor het eerst in tijden kon er, met inachtneming van de gestelde restricties, een fysieke start verkoop worden gehouden.

Schrijf je nog in!
Met een fantastisch resultaat aan inschrijvingen zullen de eerstkomende dagen de verkoopgesprekken aanvangen. Is dit jouw toekomstige droomplek, maar heb je de inschrijving gemist? Schrijf je dan via de projectwebsite alsnog in als kandidaat voor de bouwnummers van jouw keuze. De praktijk wijst uit dat ook reservekandidaten nog kans maken op een woning.

Er zijn daarnaast nog diverse type woningen beschikbaar: appartement (XXL), tuinwoning en penthouse. Indien er een woning vrijkomt van jouw voorkeur en de woning is aan jou toegewezen, wordt er contact gelegd voor het maken van een 1e afspraak. Naast de beschikbare woningen in Blok 1B zijn er ook nog woningen beschikbaar in Blok 2. Via de projectwebsite kun je de actuele beschikbaarheid inzien. Meer weten? De verkopend makelaar staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Defensie, Blok 1B?

Bekijk ook het project De Nieuwe Defensie, Blok 1B

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Nieuwe Defensie, Blok 1B

Utrecht

22 woningen beschikbaar
63m - 181m woonoppervlakte
€ 385.000 tot € 969.000