Blauwpoort, Vianen | Inschrijven tot 28 januari a.s.

18 januari 2019

De verkoop van de 6 woningen van het project Blauwpoort in Vianen is van start. Schrijf je in voor maandag 28 januari 12:00 uur om kans te maken op één van deze unieke woningen. We lichten een aantal woningen voor je uit. 

De tussenwoningen van het type G, H en J hebben op de begane grond een woonkamer met keuken en een aparte werkkamer. Dit biedt de mogelijkheid om heerlijk thuis te kunnen werken. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een badkamer en een aparte ruimte voor de wasmachine en -droger aanwezig. Op de overloop van de eerste verdieping kan de vliering worden bereikt door middel van een vlizotrap. Een mooie ruimte om bijvoorbeeld de vakantiespullen op te bergen.

Bijzonder aan deze woningen zijn de wegklapbare luiken. Deze zijn in dezelfde stijl als de gevelbekleding opgemaakt. Hierdoor lijkt het net of de ramen verborgen zijn, wat een luxe uitstraling geeft. Deze woningen kunnen levensloopbestendig ingericht worden. Het is mogelijk een een volledig woonprogramma op de begane grond te realiseren. Wanneer de keuze hier naar uitgaat, wordt er op de begane grond een woonkamer met keuken, een slaapkamer en badkamer gerealiseerd. 

Kijk voor meer informatie over dit project op www.blauwpoort-vianen.nl of neem contact op met de verkopend makelaar.